Светска София между две войни

Spread the love

Скъпи читатели,

Моля, запознайте се с условията за доставка и плащане на книгата „Светска София между две войни. Личности, мода, развлечения“

Най-важното, което трябва да знаете, е че:

  • Вие получавате всеки закупен екземпляр на книга от сайта „Изкуство и наука“  с  25% отстъпка от коричната  цена! (15 лв.)
  • С всеки закупен екземпляр вие подпомагате нашата дейност!

Доставка

Доставките се извършват чрез куриерска фирма „Спиди“, с наложен платеж. Заплаща се на куриера при получаване на доставката.

Поръчаните от вас книги ще пристигнат в рамките на 5 работни дни, като:

  • при заплащане чрез наложен платеж срокът за изпълнение започва с подаването на поръчката Ви в сайта;

Заплащане

При доставка с куриер се заплаща на куриера при получаване на доставката. Плащанията се извършват чрез услугата „Пощенски паричен превод“ (ППП). От куриера ще получите Разписката за прием на ППП, която служи за доказателство за извършеното плащане. Съгласно чл.Чл. 3. (1) от Наредба № Н-18 от 13.12.2006 г. сме освободени от издаване на фискален бон. Ще получите фактура на предоставения от Вас имейл адрес до 5 дни от датата на плащането Ви.

Поръчка на книгата тук

*Моля имайте предвид, че след като потвърдите своята поръчка, тя се счита за договор между Вас и Сдружение за изкуство и наука 21. Можете да откажете или върнете поръчаната от Вас стока при условията, предвидени от ЗЗП, но в такъв случай разходите по доставката и връщането й са за Ваша сметка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

error: Свържете се с нас.