Spread the love

Ако искате да издадете своята книга, от вас се иска само ръкопис. След това поемат нашите специалисти, които могат да направят:
» набор на текст;
» ортографска корекция*;
» стилистична редакция*;
» сканиране (от книги, снимки или диапозитиви);
» обработка и ретуширане на растерни и векторни изображения;
» изготвяне на макет за книжно тяло;
» изготвяне на проекти за корици и облекла за твърда подвързия;
» подготовка и разпечатване на оригинали.
Също така можем да подготвим макети на карти, таблици, чертежи, математически и други формули.
Ако желаете изданието да е в електронен вид, отново сте на правилното място – можем да изработим всичко необходимо – от менюто и софтуера на диска, до обложката и опаковката му.
Ще направим толкова коректури, колкото са необходими, за да стане текстът ви перфектен.

* ортографска корекция и стилистична редакция са допълнителни услуги, които не влизат в предпечатната подготовка. Те се извършват от професионални редактори и коректори и цената им в зависимост от вида и сложността на текста е от 1,00 до 1.50 лв. за стандартна машинописна страница (1800 знака). За тези услуги на чужд език цената е по договаряне.

Издателският екип може да разработи за вас графични проекти за бизнес- или рекламни материали – от единичните елементи до цялостната рекламна стратегия.

Забележка:
Коректури, нанесени с молив, се връщат обратно на коректора с подарък червена химикалка и водят до удължаване срока на изработка.

 

Издателският екип може да разработи за вас графични проекти за бизнес или рекламни материали – от единичните елементи до цялостната рекламна стратегия.

 

Илюстрации

На ваше разположение са услугите на утвърдени художници-илюстратори, които могат да направят пълното илюстриране на вашите издания. Цените за илюстрации се уточняват индивидуално.

 

Подай запитване

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]

 

error: Свържете се с нас.