„Ерос, емпатия, еуфория“ – първата NFT изложба в град Стара Загора

Spread the love

На 19. 10. 2021 г. от 17:30 ч. в Синдикалния дом Стара Загора ще бъде открита изложба на плакати в жанр „Дигитален колаж“, носещи името „Ерос, емпатия, еуфория“.

За автора

Недко Жечев Боянов е студент втори курс в Тракийски университет – гр. Стара Загора, Педагогически факултет, специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство и графичен дизайн“.

„Euphoria fades memory“ Художник: Недко Боянов

За изложбата

Експозицията се състои от 13 плаката, засягащи комплексните чувства в любовта и привличането между двама души. Плакатите от изложбата са трансформирани в NFTs (единствени по рода си колекционерски артикули – активи, които могат да се търгуват в блокчейн системата), което я прави първата NFT изложба в град Стара Загора.

За NFT

Цифров сертификат за автентичност. Класическите произведения на изкуството често се продават на търгове с документ, който удостоверява автентичността на продукта. Криптовариантът на документа за автентичност е NFT, което доказва оригиналността и собствеността на дадено произведение. NFT е базиран на Ethereum blockchain технологията.

Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

error: Свържете се с нас.