17-ото издание на Маратона на четенето „Четяща Стара Загора”

Spread the love

17-ото издание на Маратона на четенето „Четяща Стара Загора” ще се проведе през месец април. Инициатори са библиотека „Родина“, Регионална библиотека „Захарий Княжески“ и Община Стара Загора.

Тази година маратонът ще бъде присъствено, а участие могат да вземат и деца, и възрастни.

Кулминацията на Маратона ще е на Велика сряда, 20 април – от 10:00 до 15:00 ч., когато груповото, няколко часово четене ще се проведе в центъра на Стара Загора. Библиотекарите от „Родина“ обещават през целия април среща с български творци.

Информация за организираната от Вас проява през м. април – кога (дата и час), къде (място), какво (тема), с кого, както и заявки за участие в Празника на книгата и четенето на 20 април в парк „Пети октомври”, изпращайте на е-mail: lib@rodina-bg.org или съобщете на GSM: 0886 463 731, 0884 477 915. Програмата ще се актуализира ежедневно.

Документирайте Вашето събитие и изпратете снимки на адрес: lib@rodina-bg.org. Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. Резултатите от Маратона „Четяща Стара Загора” ще бъдат качени на уебсайта www.rodina-bg.org и в социалните мрежи.

„Четяща Стара Загора” е част от Националната програма „Четяща България” и от „Походът на книгите”, организиран ежегодно от Асоциация Българска книга и Българската библиотечно-информационна асоциация и е част от Културния календар на Община Стара Загора.

Очакваме и тази година да се присъедините към идеята за все по-четяща Стара Загора!

 Източник: Организаторите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

error: Свържете се с нас.